Kırıkkale İnci'sini buldu

Kırıkkale İnci

Kırıkkale'de Ankara Caddesi üzerine açılan İnci Restaurant, görenleri kendine hayran bırakıyor. İki kattan oluşan restaurant, müşterilerin büyük ilgisini çekiyor. Oktay Yağlı, Samet Köksal ve Zühtü Pekdoğan tarafından açılan Kırıkkale'nin İnci'si, sulu ye

MUTFAKTA KENDİLERİ ÇALIŞIYOR  

Oktay Yağlı, Samet Köksal ve Zühtü Pekdoğan, adlı üç ortak tarafından açılan işletmede patron diye bir kişi bulunmuyor. Üç ortak çalışanlarının yanında hem mutfakta hem de garsonluk yapıyor. İşçi gibi çalışan ortaklar, yılların verdiği tecrübeyle müşterilerine damak zevkine göre ürünler hazırlıyorlar. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan ortaklar, gelen müşterileri kendi evlerindeymiş gibi hissettiriyorlar.

İSTEYEN İSTEDİĞİNİ YİYOR

İki katlı işletmede, lahmacun, kaşarlı pide, kıymalı pide, kuşbaşılı pide, karışık pide, kaşarlı sucuklu, sucuklu pide, dönerli kaşarlı pidenin yanında, beyti, İskender, dürüm döner, baget, tombik, porsiyon döner, pilav üstü döner ve kilo ile döner bulunuyor. Sabahları ise çorba çeşitleriyle müşterilerine hizmet bulunuyor. Döner ya da pide çeşitlerini tercih etmeyen müşterilere sulu yemeklere bulunuyor. Bunun yanında işyerlerine servis yapılıyor.

GELİN ÇAYIMIZI İÇİN

Bir telefon kadar yakın olduklarını açıklayan üç ortak, “Kırıkkaleli vatandaşlarımızı çay içmeye bekliyoruz. Gelin mekânımızı görün. Bizim için müşteri memnuniyeti çok önemli. Para bizim için ikinci sırada bizim için hizmet ilk sırada yer alıyor.” dediler. Yeni açılan İnci Restaurant’ı görmek isteyenler Güzeltepe Mahallesi Ankara Caddesi No:28/2 adresinde bulabilirler. Sipariş vermek isteyenler, 0 318 218 34 34 telefonu arayabilirler. 



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü